Van passie tot leven

Motorama is een bedrijf dat zijn oorsprong vindt in pure motorfascinatie. Het werd op 1 februari 2009 opgericht door Stijn Van Loffelt, in Hasselt. Hij werd reeds zeer snel door de motor microbe bevangen en hij mocht dan ook op vierjarige leeftijd zijn eerste stalen ros(je) zelf beklimmen. Vanaf dat moment veranderde er iets en het leek wel of er geen bloed maar olie door de aders begon te stromen. Het was dus slechts een kwestie van tijd alvorens hij zijn passie met de wereld zou delen en zo ontstond Motorama, een droom die werkelijkheid werd. In eerste instantie een uit de hand gelopen hobby die in de garage van de woning werd uitgeoefend maar na 9 jaar en meer dan 2000 tevreden klanten, wordt er geopereerd in de nieuwe showroom met professionele werkplaats om U nog beter en gevarieerder te dienen.

Fier op wat we aanbieden

Motorama is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van tweedehands motoren. Ons aanbod wordt zeer selectief gekozen alsof we elke motor voor onszelf kopen en enkel de mooiste en zuiverste exemplaren halen de Motorama-norm. Alleen met topkwaliteit kunnen dromen werkelijkheid worden en daar staan we garant voor. Elke motor wordt afzonderlijk aan een grondige inspectie onderworpen en wordt onderhoudsvrij afgeleverd. Daarboven geniet u nog een garantieperiode volledig volgens de wettelijke richtlijnen.

Persoonlijke aanpak

Maar de grootste troef ligt in onze manier van werken. Aangezien we enkel op afspraak open zijn, bent u niet gebonden aan openingsuren. Eén simpel telefoontje en u kan bij Motorama terecht, zelfs ’s avonds of in het weekend. Ook de personeelskost kan op die manier tot een minimum herleid worden zodat we elke klant persoonlijk benaderen en begeleiden naar de ideale motor aan een marktconforme prijs.

Service op maat

Natuurlijk biedt Motorama u nog meer diensten als kopen op krediet, met of zonder voorschot en overnames of het verkopen in opdracht van de klant. Voor een duidelijke omschrijving van al deze diensten kan u terecht bij de infopagina’s bovenaan deze website. Wij wensen u veel surfgenot en wie weet kunnen we binnenkort ook uw foto toevoegen bij de nieuwe eigenaars, Het Motorama Team